Nutriční hodnoty (Králičí hřbet na kaparech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 299 kJ / 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 19,71 g |
| – nasycené | 10,96 g |
| – nenasycené | 8,52 g |
| –– mononenasycené | 7,04 g |
| –– polynenasycené | 1,48 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 1,43 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 739 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 13,91 g |
| – cukry | 1,24 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 králičí hřbet | Králík hřbet | |
| 100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kaparů / i víc - podle chuti | Kapary | 15 g |
| snitka snitka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |