Kinder likér
Likér s příznačným názvem Kinder před dětmi raději schovejte někam hluboko do lednice, aby nedošlo mylné interpretaci a nevznikl malér. Likér je lahodný a krémový a jistě si na něm pochutnáte.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 150 kJ / 2 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,16 g |
Tuky | 164,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 954 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 40,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozlámané tyčinky čokolád vložíme do hrnce, zalijeme mlékem a smetanou, přidáme cukr, vejce a vše postupně zahříváme a mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí. Nevaříme.
Krok 2: Přidáme vodku a nápoj přivedeme pod bod varu. Vypneme zdroj tepla.
Krok 3: Ještě teplý likér nalijeme do lahví, dobře uzavřeme a necháme vychladnout, poté dáme vychladit do lednice.
Zveřejněno 16. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kinder likér
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1KlG
Moje poznámka
Kinder likér
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1KlG
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 3 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 5 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 6 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 7 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 9 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 9 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 10 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 10 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 11 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 12 hodinami
Suroviny:
kinder čokoláda,
mléko polotučné,
smetana ke šlehání,
vodka,
cukr,
vejce
Komentáře (8)
No a proč?