Nutriční hodnoty (Dýňový koláč podle mne)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 489 kJ / 3 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,60 g |
Tuky | 171,26 g |
– nasycené | 69,37 g |
– nenasycené | 94,84 g |
–– mononenasycené | 68,23 g |
–– polynenasycené | 26,61 g |
––– omega 3 | 2,13 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,86 g |
Sacharidy | 362,90 g |
– cukry | 171,00 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
150 g 150 g margarínu | Margarín | 150 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1/2 1/2 rozšlehaného vajíčka | Vejce slepičí | 35 g |
4-5 lžic 4-5 lžic studené vody (dle potřeby) | Voda | 81 ml |
600 g 600 g dýně máslové (upečené) | Dýně čerstvá | 600 g |
1/2 1/2 rozšlehaného vajíčka | Vejce slepičí | 35 g |
2 lžíce 2 lžíce bramborového škrobu | Bramborový škrob | 30 g |
200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 špetka 1 špetka zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce cukru moučka (dle chuti) | Cukr bílý | 75 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |