Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaové řezy s pudinkovou a pařížskou šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 913 kJ /
1 652 kcal
Bílkoviny60,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,00 g
Tuky65,55 g
– nasycené13,35 g
– nenasycené39,71 g
–– mononenasycené29,49 g
–– polynenasycené10,22 g
––– omega 31,94 g
Vláknina9,25 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 562 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy169,33 g
– cukry64,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
125 g 125 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 125 g
5 lžic 5 lžic cukru krupice Cukr bílý 60 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
špetka špetka soli Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
2 2 šlehačky 33% Šlehačka 35%
1/2 1/2 vanilkového pudinku bez vaření Olé (dr.Oetker) Puding v prášku
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 2 pařížské šlehačky Šlehačka 35%
2 2 ztužovače Smeta-fix (dr.Oetker) Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.