Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč "na zahřátí")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 199 kJ /
2 677 kcal
Bílkoviny30,42 g
– z toho živočišné bílkoviny4,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,69 g
Tuky135,36 g
– nasycené82,76 g
– nenasycené48,12 g
–– mononenasycené41,76 g
–– polynenasycené6,36 g
––– omega 30,84 g
Vláknina32,70 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy317,83 g
– cukry158,48 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g másla pokojové teploty Máslo kravské 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce studené vody Voda 45 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 větší hrušky (oloupané na malé kostky) Hruška čerstvá 260 g
4-5 4-5 jablek (oloupaných na tenké plátky) Jablko čerstvé 675 g
1 hrst 1 hrst dětských piškotů podrtit (např. válečkem na těsto) Piškoty
1 balení 1 balení perníčků ( 2 hrsti podrtit - rozdrobit)
3-4 lžíce 3-4 lžíce přírodního třtinového cukru Cukr třtinový 42 g
trochu trochu mleté skořice Skořice ceylonská mletá
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
3 lžíce 3 lžíce meruňkového džemu Džem meruňkový 45 g
l lžíce lžíce dobré slivovice Slivovice

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.