Nutriční hodnoty (Koláč "na zahřátí")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 199 kJ / 2 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,69 g |
Tuky | 135,36 g |
– nasycené | 82,76 g |
– nenasycené | 48,12 g |
–– mononenasycené | 41,76 g |
–– polynenasycené | 6,36 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 317,83 g |
– cukry | 158,48 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 g 100 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce studené vody | Voda | 45 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 2 větší hrušky (oloupané na malé kostky) | Hruška čerstvá | 260 g |
4-5 4-5 jablek (oloupaných na tenké plátky) | Jablko čerstvé | 675 g |
1 hrst 1 hrst dětských piškotů podrtit (např. válečkem na těsto) | Piškoty | |
1 balení 1 balení perníčků ( 2 hrsti podrtit - rozdrobit) | ||
3-4 lžíce 3-4 lžíce přírodního třtinového cukru | Cukr třtinový | 42 g |
trochu trochu mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce meruňkového džemu | Džem meruňkový | 45 g |
l lžíce lžíce dobré slivovice | Slivovice |