Nutriční hodnoty (Vanilkové rohlíčky a bábovičky paní Rychnovské)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 612 kJ / 1 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,69 g |
| Tuky | 68,47 g |
| – nasycené | 17,11 g |
| – nenasycené | 48,24 g |
| –– mononenasycené | 32,50 g |
| –– polynenasycené | 15,74 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 3,48 g |
| Cholesterol | 213 mg |
| Sodík | 136 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 164,15 g |
| – cukry | 55,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 100 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku (nebo škrobové moučky) | Puding v prášku | 48 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1 hrst 1 hrst mletých ořechů (nebo strouhané housky či mandlí) | Vlašské ořechy mleté | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |