Nutriční hodnoty (Vánoční studentská pečeť)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 979 kJ / 712 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 54,00 g |
| – nasycené | 16,25 g |
| – nenasycené | 37,00 g |
| –– mononenasycené | 25,50 g |
| –– polynenasycené | 11,50 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 95 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 42,00 g |
| – cukry | 26,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 2 2 čokolády na vaření (100 g) | Čokoláda hořká 40% | |
| 1 lžíce 1 lžíce mletého cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 75 g 75 g 100% tuku IVA nebo jiný podobný | Margarín | 75 g |
| směs rozinek | Rozinky | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| bílá poleva nebo bílá čokoláda na vaření | Čokoládová poleva | |
| (formičky na čokoládu,lze použít formy od bonboniér, hliníkové formičky, plastové obaly na vajíčka a pod.) | Vejce slepičí |