Nutriční hodnoty (Cibuláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 610 kJ / 2 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
| Tuky | 90,30 g |
| – nasycené | 13,30 g |
| – nenasycené | 75,40 g |
| –– mononenasycené | 64,70 g |
| –– polynenasycené | 10,70 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 120,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 174 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 375,81 g |
| – cukry | 290,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 90 ml 90 ml olivového oleje | Olej olivový | 90 ml |
| 2 kg 2 kg cibule | Cibule čerstvá | 2000 g |
| 150-200 g 150-200 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 175 g |
| 250 ml 250 ml červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 250 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř podle chuti | Pepř černý |