Nutriční hodnoty (Aspik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 428 kJ / 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,01 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 23,30 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,9 l 0,9 l vody | Voda | 899.9999761581421 ml |
| 0,1 l 0,1 l octu | Ocet lihový | 100.00000149011612 ml |
| 15 g 15 g soli | Sůl mořská | 15 g |
| 15 g 15 g cukru krupice | Cukr bílý | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 2 sáčky 2 sáčky čiré želatiny | Želatina vepřová | |
| šunka (nebo šunkový salám) | Šunka vepřová vařená | |
| pařížský salát (nebo vlašský) | ||
| vajíčka | Vejce slepičí | |
| kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá |