Nutriční hodnoty (Salát z drůběžího masa s broskvemi a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 786 kJ / 2 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 190,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,20 g |
Tuky | 41,29 g |
– nasycené | 14,94 g |
– nenasycené | 22,46 g |
–– mononenasycené | 13,79 g |
–– polynenasycené | 8,67 g |
––– omega 3 | 2,22 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 494 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 5,72 g |
Sacharidy | 211,20 g |
– cukry | 20,90 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vařeného drůběžího masa - já jsem měla vařené slepičí | Kuře prso | 800 g |
250 g 250 g mražené kukuřice převařené cca 3 minuty | Kukuřice mražená | 250 g |
700 ml 700 ml zavařené broskve | Dužina broskve čerstvá | |
200 g 200 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 200 g |
150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |