Nutriční hodnoty (Salát z drůběžího masa s broskvemi a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 786 kJ / 2 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 214,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 190,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,20 g |
| Tuky | 41,29 g |
| – nasycené | 14,94 g |
| – nenasycené | 22,46 g |
| –– mononenasycené | 13,79 g |
| –– polynenasycené | 8,67 g |
| ––– omega 3 | 2,22 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 494 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 5,72 g |
| Sacharidy | 211,20 g |
| – cukry | 20,90 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vařeného drůběžího masa - já jsem měla vařené slepičí | Kuře prso | 800 g |
| 250 g 250 g mražené kukuřice převařené cca 3 minuty | Kukuřice mražená | 250 g |
| 700 ml 700 ml zavařené broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| 200 g 200 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 200 g |
| 150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| 1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |