Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z drůběžího masa s broskvemi a kukuřicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 786 kJ /
2 100 kcal
Bílkoviny214,80 g
– z toho živočišné bílkoviny190,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,20 g
Tuky41,29 g
– nasycené14,94 g
– nenasycené22,46 g
–– mononenasycené13,79 g
–– polynenasycené8,67 g
––– omega 32,22 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 494 mg
Sodík 1,61 g
Sůl5,72 g
Sacharidy211,20 g
– cukry20,90 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vařeného drůběžího masa - já jsem měla vařené slepičí Kuře prso 800 g
250 g 250 g mražené kukuřice převařené cca 3 minuty Kukuřice mražená 250 g
700 ml 700 ml zavařené broskve Dužina broskve čerstvá
200 g 200 g kyselých okurek Okurka polní zavařená 200 g
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.