Nutriční hodnoty (Bábovka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 777 kJ / 3 532 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,40 g |
| Tuky | 141,39 g |
| – nasycené | 35,06 g |
| – nenasycené | 96,39 g |
| –– mononenasycené | 65,80 g |
| –– polynenasycené | 30,59 g |
| ––– omega 3 | 2,08 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 545 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 492,60 g |
| – cukry | 239,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 190 g 190 g Hery | Margarín | 190 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 rovná lžíce skořice | Skořice ceylonská | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |