Nepečený kokosový suk

Merylas Kuchařka:

Cukroví , Nepečené 17 názorů

516

Suroviny

250 g kokosu
100 g sušeného mléka
1 slazené kondenzované mléko - Salko,
2 lžíce kakaa
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme kokos, sušené mléko a kondenzované slazené mléko, propracujeme rukou, trošku se nám to bude lepit. Do zhruba 1/3 vpracujeme kakao a chvíli dáme do chladničky.

  2. Na mikroténovou fólii si rozprostřeme bílou hmotu, z kakaové hmoty uděláme váleček, dáme doprostřed a spojíme pomocí mikrotenu do válečku. Krájíme až po vychlazení a ztuhnutí pilkovým nožem na řezy, váleček můžeme ještě před krájením posypat kokosem a poprášit sušeným mlékem, aby se nelepil.

  3. Řezy nejsou úplně moc tuhé, ale nám chutnají. Je pravda, že si musíme poradit s lepivou hmotou, takže ruce navlhčit vodou, nebo olejem nebo poprášit sušeným mlékem, ale zase to není taková hrůza. Dělala jsem z poloviční dávky.

Poznámka

Další mé recepty najdete i tady http://www.merylas.estranky.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Nepečený kokosový suk

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Zdravím, myslíte, že by bylo možné místo sušeného mléka použít sušené dětské mléko např. Hami co dělám synovi?

    Odpovědět

  • Merylas Merylas(autorka receptu)

    Miquel: Děkuji za nádherné foto:-K

    Odpovědět

  • Miquel Miquel

    srettka: :-K Děkuji :-8

    Odpovědět

  • srettka srettka

    Miquel:wau, tys to dal jak sám profík:yes: super a děláš skvělý fotky, takže dvakrát super:yes::yes:

    Odpovědět

  • Miquel Miquel

    Přidávám foto, jestli to nevadí. Dělal jsem skoro stejně, jen jsem rozdělil hmotu na tři stejné části a tu třetí jsem obarvil rozmixovanými jahodami. Fotopostup zde:http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...

    Odpovědět

  • janca janca(neregistrovaná)

    :-p:-p:-p Dobrý ale hrooooooooooooooooooooooooooozně sladký.

    Odpovědět

  • Merylas Merylas(autorka receptu)

    Polpik, tolik smajlíků nemám pod žádným receptem:-)) Ale pokud opravdu chutnalo, tak jsem moc ráda:-K

    Odpovědět

  • polpik polpik(neregistrovaný)

    je to fakt bomba ta chut je uzasna a to ze se to hodne lepi to ktomu prece patri stoji to za to je to proste:-)):-D:-K:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-D:-D

    Odpovědět

  • Merylas Merylas(autorka receptu)

    Olgo, spíš bych skladovala v lednici nebo nějakém chladnějším místě. A u nás se sní tak do těch 3 týdnů. Dělám těsně před vánočními svátky, jinak v průběhu roku je nedělám.:-K

    Odpovědět

  • olga olga(neregistrovaná)

    chci se zeptat,vydrží suky i venku? Nebo dáme radši do ledničky?:-)jaká je trvanlivost?

    Odpovědět

  • nynne nynne

    neni zac;-) je to fakt vyborny,vsem chutna:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Dnes jsem dělala. Mně se to lepilo příííšerně, ale výsledek stojí za to. Použila jsem levnější variantu a místo sušeného mléka jsem použila sušenou smetanu do kávy. Bodík:yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas(autorka receptu)

    Nynne, děkuji:-K A taky děkuji za fotečku, ty barevné kombinace jsou :yes:

    Odpovědět

  • nynne nynne

    vyborna vec;-)

    Odpovědět

  • effkka effkka

    mňaaaaaaaaam to určitě vyzkouším

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kokosový suk recept na kokosovy suk kokosový suk recept sojový suk recept recept kokosový suk nepečené kokosové cukroví recept na sojový suk domácí kokosový suk recepty kokosový suk kokosovi suk nepeceny kokosovy kmen sójový suk kokosové válečky kokosový váleček vánoční cukroví nepečené barevný kokosový suk suk cukroví ze sojového suku cukrovi ze sojovych suku nepeceny kokosovy suk

Zapomněl/a jsem heslo