Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečený kokosový suk

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 12. 2008 16:50

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 996 kJ / 2 389 kcal
Bílkoviny54,00 g
Tuky192,00 g
Vláknina43,50 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 425 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy89,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další mé recepty najdete i tady http://www.merylas.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Petra

4. 12. 2016 23:24

Zdravím, myslíte, že by bylo možné místo sušeného mléka použít sušené dětské mléko např. Hami co dělám synovi?

Merylas

17. 5. 2014 21:40

Miquel: Děkuji za nádherné foto:-K

Miquel

12. 5. 2014 14:52

srettka: :-K Děkuji :-8

srettka

12. 5. 2014 08:59

Miquel:wau, tys to dal jak sám profík:yes: super a děláš skvělý fotky, takže dvakrát super:yes::yes:

Miquel

12. 5. 2014 07:51

Přidávám foto, jestli to nevadí. Dělal jsem skoro stejně, jen jsem rozdělil hmotu na tři stejné části a tu třetí jsem obarvil rozmixovanými jahodami. Fotopostup zde:http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...

janca

15. 12. 2012 13:29

:-p:-p:-p Dobrý ale hrooooooooooooooooooooooooooozně sladký.

Merylas

14. 5. 2010 22:20

Polpik, tolik smajlíků nemám pod žádným receptem:-)) Ale pokud opravdu chutnalo, tak jsem moc ráda:-K

polpik

13. 5. 2010 18:54

je to fakt bomba ta chut je uzasna a to ze se to hodne lepi to ktomu prece patri stoji to za to je to proste:-)):-D:-K:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-D:-D

Merylas

7. 3. 2010 23:48

Olgo, spíš bych skladovala v lednici nebo nějakém chladnějším místě. A u nás se sní tak do těch 3 týdnů. Dělám těsně před vánočními svátky, jinak v průběhu roku je nedělám.:-K

olga

7. 3. 2010 20:36

chci se zeptat,vydrží suky i venku? Nebo dáme radši do ledničky?:-)jaká je trvanlivost?

nynne

22. 12. 2009 00:22

neni zac;-) je to fakt vyborny,vsem chutna:yes:

BILKOVAI

18. 12. 2009 23:56

Dnes jsem dělala. Mně se to lepilo příííšerně, ale výsledek stojí za to. Použila jsem levnější variantu a místo sušeného mléka jsem použila sušenou smetanu do kávy. Bodík:yes:

Merylas

16. 12. 2009 00:33

Nynne, děkuji:-K A taky děkuji za fotečku, ty barevné kombinace jsou :yes:

nynne

15. 12. 2009 20:01

vyborna vec;-)

effkka

22. 12. 2008 23:21

mňaaaaaaaaam to určitě vyzkouším

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kokosový suk recept na kokosovy suk kokosový suk recept sojový suk recept recept kokosový suk nepečené kokosové cukroví recepty kokosový suk cukroví kokosový suk recept na sojový suk domácí kokosový suk kokosovi suk nepeceny kokosovy kmen sójový suk kokosový suk ze salka kokosový váleček kokosové válečky vánoční cukroví nepečené barevný kokosový suk suk nepeceny kokosovy suk

Suroviny: kokos, mléko sušené, mléko kondenzované, kakao

TopRecepty.cz

Nepečený kokosový suk

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5AW