Nutriční hodnoty (Banánovo-tvarohový "sendvič")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
| Energie | 8 405 kJ / 2 009 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 59,18 g |
| – nasycené | 27,76 g |
| – nenasycené | 23,25 g |
| –– mononenasycené | 18,55 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 877 mg |
| Sodík | 451 mg |
| Sůl | 1,69 g |
| Sacharidy | 323,70 g |
| – cukry | 205,50 g |
| ––– laktóza | 2,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 rovná lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| trocha trocha moučkového cukru na poprášení povrchu | Cukr bílý | |
| 375 g 375 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 375 g |
| 100 ml 100 ml šlehačky (33%) | Šlehačka 35% | 100 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce šťávy z borůvkového kompotu (nebo malinového kompotu, může být i sirup,ale tmavý kvůli obarvení krému) | Borůvky zavařené | |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 200 ml 200 ml šlehačky ke šlehání 33% (nebo rostlinná Rama Cremefine) | Šlehačka 35% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| banány | Banán čerstvý | |
| čokoláda na ozdobu | Čokoláda mléčná 30% |