Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánovo-tvarohový "sendvič")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie8 405 kJ /
2 009 kcal
Bílkoviny43,14 g
– z toho živočišné bílkoviny28,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,00 g
Tuky59,18 g
– nasycené27,76 g
– nenasycené23,25 g
–– mononenasycené18,55 g
–– polynenasycené4,70 g
––– omega 30,38 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 877 mg
Sodík 451 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy323,70 g
– cukry205,50 g
––– laktóza2,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 rovná lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
trocha trocha moučkového cukru na poprášení povrchu Cukr bílý
375 g 375 g tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 375 g
100 ml 100 ml šlehačky (33%) Šlehačka 35% 100 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce šťávy z borůvkového kompotu (nebo malinového kompotu, může být i sirup,ale tmavý kvůli obarvení krému) Borůvky zavařené
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
200 ml 200 ml šlehačky ke šlehání 33% (nebo rostlinná Rama Cremefine) Šlehačka 35% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
banány Banán čerstvý
čokoláda na ozdobu Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.