Nutriční hodnoty (Tatarák z lososa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 814 kJ / 1 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
| Tuky | 102,01 g |
| – nasycené | 11,84 g |
| – nenasycené | 67,66 g |
| –– mononenasycené | 52,51 g |
| –– polynenasycené | 15,15 g |
| ––– omega 3 | 4,44 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 440 mg |
| Sodík | 615 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 11,84 g |
| – cukry | 9,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g čerstvého lososa (ne mraženého) | Losos filet s kůží | 800 g |
| 300 g 300 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 300 g |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| 2 lžíce 2 lžíce panenského olivového oleje | Olej olivový | 40 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |