Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulový quiche

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

20. 6. 2016 09:20

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 918 kJ / 3 327 kcal
Bílkoviny99,00 g
Tuky196,56 g
Vláknina37,98 g
Cholesterol 1,00 g
Sodík 1,59 g
Sůl3,87 g
Sacharidy279,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hotový quiche můžeme podávat teplý i studený, mně teda více chutná ještě teplý :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

9. 5. 2023 12:55

Quiche je koláč původu francouzského. Ve Francii používají créme fraiche, což je vysokoprocentní tučná smetana (bývá kolem 40% tuku). U nás se dá koupit créme fraiche jen někde a nebo jen někdy (zřídka), použil bych smetanu aspoň 30%, ne 12%. Toť můj názor, nikomu ho ale nenutím.

Ještě doplním text z odborné literatury: Crème fraîche je francouzská verze zakysané smetany s obsahem tuku až 45 %.

Klejtopajda

21. 6. 2016 19:48

borůvka: těším se na fotečku ;-)

borůvka

21. 6. 2016 19:46

Už se na něho těším až ho zkusím !! <3:yes::yes::yes:

Klejtopajda

20. 6. 2016 18:38

chocolate: děkuji :) z listového těsta jsem nikdy quiche nedělala a snad to ani zkoušet nebudu :D

chocolate chocolate

20. 6. 2016 18:30

Miluji quiche v jakekoliv podobe a u tveho receptu ocenuji, ze zaklad je z poctiveho krehkeho testa a ne z listoveho.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: quiche recept cibulový quiche quiche cibulový kiš quiche cibulový recept na quiche cibulový koláč kiš recept quiche guiche quisch recept na těsto quiche quiche s cibuli quiche recepr quiche recepty guiche recept cibulovy guiche cibulový quich quich quish quische

Suroviny: mouka hladká, máslo, voda, sůl, smetana 12%, sýr gouda, cibule, žloutek, olej olivový, víno bílé, koření provensálské, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Cibulový quiche

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XlgW