Nutriční hodnoty (Bábovka s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 657 kJ / 4 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,50 g |
Tuky | 216,38 g |
– nasycené | 46,75 g |
– nenasycené | 156,55 g |
–– mononenasycené | 117,85 g |
–– polynenasycené | 38,70 g |
––– omega 3 | 2,14 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 544,08 g |
– cukry | 272,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
200 g 200 g tuku | Margarín | 200 g |
5 5 vajec (bílky a žloutky zvlášť) | Vaječný žloutek | 115 g |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g mletých oříšků (například vlašských) | Lískový ořech | 100 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá |