Nutriční hodnoty (Jablkové řezy bezlepkové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 496 kJ / 4 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 354,76 g |
| – nasycené | 212,89 g |
| – nenasycené | 125,87 g |
| –– mononenasycené | 113,21 g |
| –– polynenasycené | 12,67 g |
| ––– omega 3 | 1,57 g |
| Vláknina | 27,03 g |
| Cholesterol | 2,27 g |
| Sodík | 754 mg |
| Sůl | 1,91 g |
| Sacharidy | 290,18 g |
| – cukry | 239,83 g |
| ––– laktóza | 21,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku Jizerky | Mouka rýžová hladká | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku rýžové polohrubé mouky | Mouka rýžová hladká | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 5 lžíc 5 lžíc vlažné vody | Voda | 90 ml |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku pdp | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 kg 1 kg očištěných nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 kostka 1 kostka másla | Máslo kravské | 250 g |
| trochu trochu rumu | Rum | |
| 1 1 čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky másla | Máslo kravské | 125 g |