Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy bezlepkové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 496 kJ /
4 660 kcal
Bílkoviny63,01 g
– z toho živočišné bílkoviny58,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,24 g
Tuky354,76 g
– nasycené212,89 g
– nenasycené125,87 g
–– mononenasycené113,21 g
–– polynenasycené12,67 g
––– omega 31,57 g
Vláknina27,03 g
Cholesterol 2,27 g
Sodík 754 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy290,18 g
– cukry239,83 g
––– laktóza21,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku Jizerky Mouka rýžová hladká
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýžové polohrubé mouky Mouka rýžová hladká
1/2 hrnku 1/2 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 125 g
5 lžíc 5 lžíc vlažné vody Voda 90 ml
1/2 balíčku 1/2 balíčku pdp Kypřící prášek 6 g
1 kg 1 kg očištěných nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
trochu trochu citronové šťávy Šťáva z citrónu
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
cukr dle chuti Cukr bílý
1 kostka 1 kostka másla Máslo kravské 250 g
trochu trochu rumu Rum
1 1 čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%
1/2 kostky 1/2 kostky másla Máslo kravské 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.