Nutriční hodnoty (Rajčatové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 652 kJ / 1 351 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,24 g |
| Tuky | 90,28 g |
| – nasycené | 34,43 g |
| – nenasycené | 50,40 g |
| –– mononenasycené | 18,41 g |
| –– polynenasycené | 31,99 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 9,76 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 657 mg |
| Sůl | 1,36 g |
| Sacharidy | 107,80 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g listového těsta | Listové těsto | 250 g |
| 1 1 rozšlehané vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 30 g |
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| mozzarella | Mozzarella kravská |