Nutriční hodnoty (Pudinkový koláč s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 21 039 kJ / 5 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 86,86 g |
Tuky | 169,05 g |
– nasycené | 39,99 g |
– nenasycené | 112,92 g |
–– mononenasycené | 60,25 g |
–– polynenasycené | 52,67 g |
––– omega 3 | 5,78 g |
Vláknina | 51,10 g |
Cholesterol | 819 mg |
Sodík | 901 mg |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 714,53 g |
– cukry | 254,98 g |
––– laktóza | 34,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
12 g 12 g kypřícího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
150 g 150 g hery | Margarín | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
1,5 kg 1,5 kg ovoce | Jahody čerstvé | 1500 g |
3 lžíce 3 lžíce mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 45 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
krystalový cukr | Cukr bílý | |
1 1 vejce na potření koláče | Vejce slepičí | 70 g |