Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkový koláč s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie21 039 kJ /
5 029 kcal
Bílkoviny136,70 g
– z toho živočišné bílkoviny49,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny86,86 g
Tuky169,05 g
– nasycené39,99 g
– nenasycené112,92 g
–– mononenasycené60,25 g
–– polynenasycené52,67 g
––– omega 35,78 g
Vláknina51,10 g
Cholesterol 819 mg
Sodík 901 mg
Sůl2,74 g
Sacharidy714,53 g
– cukry254,98 g
––– laktóza34,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
12 g 12 g kypřícího prášku Kypřící prášek 12 g
150 g 150 g hery Margarín 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
sůl Sůl mořská
1,5 kg 1,5 kg ovoce Jahody čerstvé 1500 g
3 lžíce 3 lžíce mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 45 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
krystalový cukr Cukr bílý
1 1 vejce na potření koláče Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.