Nutriční hodnoty (Pudinkový koláč s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 21 039 kJ / 5 029 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 86,86 g |
| Tuky | 169,05 g |
| – nasycené | 39,99 g |
| – nenasycené | 112,92 g |
| –– mononenasycené | 60,25 g |
| –– polynenasycené | 52,67 g |
| ––– omega 3 | 5,78 g |
| Vláknina | 51,10 g |
| Cholesterol | 819 mg |
| Sodík | 901 mg |
| Sůl | 2,74 g |
| Sacharidy | 714,53 g |
| – cukry | 254,98 g |
| ––– laktóza | 34,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
| 12 g 12 g kypřícího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
| 150 g 150 g hery | Margarín | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1,5 kg 1,5 kg ovoce | Jahody čerstvé | 1500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 45 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| krystalový cukr | Cukr bílý | |
| 1 1 vejce na potření koláče | Vejce slepičí | 70 g |