Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 040 kJ /
965 kcal
Bílkoviny13,57 g
– z toho živočišné bílkoviny13,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky92,57 g
– nasycené49,65 g
– nenasycené40,57 g
–– mononenasycené34,96 g
–– polynenasycené5,61 g
––– omega 30,34 g
Vláknina1,05 g
Cholesterol 149 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,80 g
Sacharidy18,98 g
– cukry17,42 g
––– laktóza14,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 podlouhlé filety ze štikozubce Hejk filet
5-10 dkg 5-10 dkg slaniny Špek 75 g
hrst lístků lístků čerstvé bazalky nasekat nadrobno Bazalka čerstvá
1 1 větší rajče (bez slupky nakrájené na kostičky) Rajče červené čerstvé 60 g
3 3 polévkové lžíce oleje Olej řepkový
1 1 polévková zarovnaná lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
250 ml 250 ml 30% smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujonu Bujón zeleninový 5 g
na dochucení trošku trošku soli Sůl mořská
citronová šťáva (nemusí být) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.