Nutriční hodnoty (Játra s vínem na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 345 kJ / 1 277 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 118,67 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,47 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g | 
| Tuky | 47,55 g | 
| – nasycené | 9,52 g | 
| – nenasycené | 29,66 g | 
| –– mononenasycené | 20,74 g | 
| –– polynenasycené | 8,93 g | 
| ––– omega 3 | 2,05 g | 
| Vláknina | 5,50 g | 
| Cholesterol | 1,87 g | 
| Sodík | 605 mg | 
| Sůl | 1,80 g | 
| Sacharidy | 67,33 g | 
| – cukry | 35,83 g | 
| ––– laktóza | 0,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g | 
| 150 ml 150 ml červenho vína | Víno bílé suché | 150 ml | 
| 250 g 250 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 250 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |