Nutriční hodnoty (Krůtí stehna na rozmarýnu a žampionech s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 3 167 kJ / 757 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
| Tuky | 48,45 g |
| – nasycené | 22,89 g |
| – nenasycené | 24,31 g |
| –– mononenasycené | 19,38 g |
| –– polynenasycené | 4,93 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 36,45 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 4,91 g |
| Sacharidy | 25,71 g |
| – cukry | 1,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 krůtí stehna | Krůta stehno s kůží | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| 100 g 100 g krůtí šunky | Šunka krůtí vařená | 100 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 3 svazky 3 svazky jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | 360 g |
| 100 ml 100 ml bíleho vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| olivovy olej | Olej olivový | |
| 1 1 bujón | Bujón hovězí | 10 g |