Nutriční hodnoty (Kuřecí koláč s chřestem a brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 048 kJ / 3 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 157,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 129,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,80 g |
| Tuky | 194,76 g |
| – nasycené | 107,58 g |
| – nenasycené | 70,92 g |
| –– mononenasycené | 60,36 g |
| –– polynenasycené | 10,56 g |
| ––– omega 3 | 2,01 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 1,84 g |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 5,08 g |
| Sacharidy | 178,41 g |
| – cukry | 34,47 g |
| ––– laktóza | 17,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | 300 g |
| 250 g 250 g pečeného kuřecího masa | Kuře prso | 250 g |
| 400 ml 400 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
| 100 g 100 g brynzy | Brynza | 100 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 plátek 1 plátek citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 žloutek (nebo 3 lžíce vody) | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |