Nutriční hodnoty (Fazolkový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 245 kJ / 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,74 g |
| Tuky | 3,51 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 2,31 g |
| –– mononenasycené | 1,08 g |
| –– polynenasycené | 1,22 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 46,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 86,45 g |
| – cukry | 40,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 125 g 125 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 125 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4-5 4-5 uvařených brambor ve šlupce | Brambor zimní | 225 g |
| 3 3 špekáčky | Špekáček |