Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Proužkovaný piškot

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 1. 2012 16:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 771 kJ / 1 618 kcal
Bílkoviny55,45 g
Tuky47,07 g
Vláknina6,25 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 466 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy240,09 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pěnový dort z mléčných karamel http://www.toprecepty.cz/recept/24672-penovy-dort-...

Pěnový dort z malin a bílé čokolády http://www.toprecepty.cz/recept/26188-penovy-dort-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Miquel

7. 2. 2016 18:45

Růža: Piškot můžete dát i okolo dortu, jako je znázorněno i na hlavní fotce ;-)

Růža

7. 2. 2016 10:58

Můžu těmito proužky třeba omotat dort?Možná se ptám blbě,ale za zeptání nic nedám,děkuji

mariejustin

1. 8. 2012 13:47

tak tomu rikam nadhera, je to jednoduchy a krasny. diky za napad, jdu to zkusit. :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

katyvypl

17. 3. 2012 10:21

Jéé, jsem moc ráda, že to někdo risknul dříve než já a že se zadařilo! :-) Proužky už mám vyzkoušené, ale lákají mě spirálky apod. a když vidím ty kytičky, půjdu do toho! ;-)

senky

17. 3. 2012 08:50

zizala:pořád sem chodím nakukovat a čekám, kdo vyzkouší;-) a dočkala jsem se a obdivuju a kochám se. A ty kytičky jsou náhodou kouzelné:yes::yes::-8 Budu mít brzy narozky, přemýšlím, že vyzkouším a napadlo mě (pokud se jenom trošku zadaří), že se napřed povinně bude návštěva na roládu jenom dívat:-D:-D:-D aby efekt nezanikl a já si užila obdivu:-D:-D ale na ty kytičky tedy fakt nemám:-p

Sarovka

8. 3. 2012 16:54

zizala: Skvělé:yes: Občas sem hodím očko, jestli se někdo odvážil, protože Miquelova laťka je fakt vysoko:yes: Až někam vypravím rodinu, pokusím se. Taky nechci svědky mého snažení.:-D Žížalko za odvahu a kytičkovou inovaci máš bod:yes:

zizala

5. 3. 2012 22:23

Miquel: Ještě Novu do toho, nestraš :-O:-D Mám políčeno na další Tvoje laskominky ;-)

Miquel

5. 3. 2012 22:18

zizala::-D:-)) No tak to je škoda že u toho nebyly kamery televizních novin tv nova :-DTy rolády máš moc hezký :yes::-p:yes:Fotku tam nechej, nemaž:-!Jsem rád, když někdo odzkouší některý z mých receptů:-Kten se povede :-) a ještě k tomu chutná :-p

zizala

5. 3. 2012 21:50

Miqueli, kdyby výrobu mých rolád viděl někdo s literárním talentem, mohla z toho být humoristická příhoda. Já s vyplazeným jazykem, hnědé těsto jsem několikrát natírala a zase dávala zpět, protože to pořád nějak nebylo ono, pak mě konečně napadlo tu podložku vyndat z plechu a dělat proužky mimo plech, čímž jsem získala víc prostoru. Ta druhá je mým pokusem o kytičky. Rolády jsem plnila krémem s kaštanovým pyré:-p Nicméně výsledek se dnes rozkrájel, takže efekt stejně částečně zanikl :-( Ale kolegyně, které každoročně čekají na mé narozeniny, protože se těší na něco neobvyklého a dobrého (mezi slepými jednooký králem), chválily moc a ztrestaly obě rolády během velké přestávky :-)) Bodík jsem dala hned, tak si dovolím fotku :-8 Kdyžtak ji klidně smáznu ;-)

katyvypl

21. 1. 2012 17:35

Tak jsem dnes piškot vyzkoušela. ;-) Povedl se, udělala jsem z něj plněný tunel, až ho dokončím, tak kdyžtak přidám fotečku. Jediné, co bych příště udělala jinak, tak ty proužky by bylo lepší dělat něčím tlustčím než jen zubatou stěrkou, s tou mi ty proužečky přijdou moc slaboučké a nevynikne to tak, jako kdyby byly zhruba stejně tlusté jako světlé těsto... :-K A jinak by šly určitě dělat i vlnky a podobně. ;-)

Miquel

20. 1. 2012 23:24

Není nutné rolovat piškot předem, protože je dostatečně pružný a neláme se, ale každej podle svých zvyklostí;-)

Jana

20. 1. 2012 12:16

Miquel: Děkuji za odpověď....ještě bych se ráda zeptala...těsto se sroluje ještě teplé? Jinak ta roláda vypadá úžasně! :-):-p

konicek

18. 1. 2012 17:45

Paráda, úžasný nápad! To mě dostalo. Dávám bodíka a hned v sobotu bude po obědě ke kávě.:-)

Deninii

18. 1. 2012 12:01

tý jo!!!palec nahoru a bodík;-)
;-):yes:

Miquel

17. 1. 2012 12:00

Jana (neregistrovaný/á): Já jí dělám z hladké mouky.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: piškot na velký plech proužkovaný dort recept na piskot piškotové rolády efektní piškot z celých vajec piškotová roláda co se neláme piškot recept plneny piskot recept piškot piškot piškot na malý plech recept na piškot na plech proužkovaná roláda hnedý piškot domácí piškotová roláda piskot na plech proužkované těsto na zákusky malý piškot recept na slabý piškot recepty piškot

Suroviny: máslo, cukr moučkový, bílek, mouka, kakao, vejce, cukr, mouka, sůl

TopRecepty.cz

Proužkovaný piškot

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4YMx