Nutriční hodnoty (Brownie II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 914 kJ / 5 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,30 g |
| Tuky | 269,44 g |
| – nasycené | 157,50 g |
| – nenasycené | 99,76 g |
| –– mononenasycené | 86,76 g |
| –– polynenasycené | 13,00 g |
| ––– omega 3 | 1,04 g |
| Vláknina | 42,80 g |
| Cholesterol | 1,67 g |
| Sodík | 421 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 594,00 g |
| – cukry | 414,40 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 400 g 400 g cukru krupice | Cukr bílý | 400 g |
| 180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
| 170 g 170 g prosátého kakaa | Kakao prášek | 170 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek |