Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Husí játra v zelenině na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 163 kJ /
995 kcal
Bílkoviny120,57 g
– z toho živočišné bílkoviny109,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,07 g
Tuky16,54 g
– nasycené6,02 g
– nenasycené5,68 g
–– mononenasycené3,19 g
–– polynenasycené2,49 g
––– omega 30,00 g
Vláknina32,05 g
Cholesterol 2,40 g
Sodík 1,33 g
Sůl3,09 g
Sacharidy44,66 g
– cukry20,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g husích jater Játra husí 500 g
150 g 150 g debrecínského špeku(může být i jiná slanina)
1 1 polévkové lžíce tuku Margarín
oleje nebo sádla Olej řepkový
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 1 polévková lžíce rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový 10 g
zelené bylinky na závěr-kdo nemá rád nemusí dávat Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.