Nutriční hodnoty (Kefírovo-broskvová dřeň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 604 kJ / 1 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 5,30 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 2,10 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 240,30 g |
– cukry | 204,30 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg zralejších broskví (nebo jiného ovoce) | Dužina broskve čerstvá | 1000 g |
300 ml 300 ml kefíru | Kefír | 300 ml |
100 ml 100 ml citronového sirupu | Sirup citronový | 100 ml |
4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru (nebo dle chuti) | Cukr bílý | 48 g |