Nutriční hodnoty (Kefírovo-broskvová dřeň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 604 kJ / 1 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 5,30 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 2,10 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 1,10 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 164 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 240,30 g |
| – cukry | 204,30 g |
| ––– laktóza | 10,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg zralejších broskví (nebo jiného ovoce) | Dužina broskve čerstvá | 1000 g |
| 300 ml 300 ml kefíru | Kefír | 300 ml |
| 100 ml 100 ml citronového sirupu | Sirup citronový | 100 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru (nebo dle chuti) | Cukr bílý | 48 g |