Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírovo-broskvová dřeň)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 604 kJ /
1 101 kcal
Bílkoviny17,90 g
– z toho živočišné bílkoviny9,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky5,30 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené2,10 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené1,10 g
––– omega 30,03 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy240,30 g
– cukry204,30 g
––– laktóza10,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg zralejších broskví (nebo jiného ovoce) Dužina broskve čerstvá 1000 g
300 ml 300 ml kefíru Kefír 300 ml
100 ml 100 ml citronového sirupu Sirup citronový 100 ml
4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru (nebo dle chuti) Cukr bílý 48 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.