Nutriční hodnoty (Zapečené žampiony - s masovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 233 kJ / 773 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 40,70 g |
| – nasycené | 15,24 g |
| – nenasycené | 17,93 g |
| –– mononenasycené | 15,19 g |
| –– polynenasycené | 2,74 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 741 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,17 g |
| Sacharidy | 11,05 g |
| – cukry | 8,60 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 ks 10 ks velkých žampionů - žampiony (nejlépe na grilování) | Žampion čerstvý | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 250 g 250 g mletého vepřového masa - plec | Vepřová plec | 250 g |
| 100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 10 10 tenkých plátků uzené slaniny | Špek | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |