Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 542 kJ /
1 325 kcal
Bílkoviny93,30 g
– z toho živočišné bílkoviny85,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,30 g
Tuky75,94 g
– nasycené31,72 g
– nenasycené36,90 g
–– mononenasycené28,31 g
–– polynenasycené8,59 g
––– omega 30,11 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 2,53 g
Sodík 365 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy64,80 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drůbežích jater (kuřecích, krůtích) Játra kuřecí 500 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
60 g 60 g hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 60 g
drůbeží vývar nebo voda (podle potřeby) Vývar kuřecí
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.