Nutriční hodnoty (Játrová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 542 kJ / 1 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,30 g |
Tuky | 75,94 g |
– nasycené | 31,72 g |
– nenasycené | 36,90 g |
–– mononenasycené | 28,31 g |
–– polynenasycené | 8,59 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 2,53 g |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 64,80 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g drůbežích jater (kuřecích, krůtích) | Játra kuřecí | 500 g |
50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
60 g 60 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
drůbeží vývar nebo voda (podle potřeby) | Vývar kuřecí | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |