Nutriční hodnoty (Falešný "španělský ptáček" z drůbežích kousků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 434 kJ / 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,91 g |
Tuky | 55,43 g |
– nasycené | 20,75 g |
– nenasycené | 27,79 g |
–– mononenasycené | 12,86 g |
–– polynenasycené | 14,93 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 10,85 g |
Cholesterol | 917 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,54 g |
Sacharidy | 28,11 g |
– cukry | 17,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
200 g 200 g měkkého salámu | Měkký salám | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 červená paprika (použila jsem kápii) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 kostka 1 kostka drůbežího bujonu | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 sáček 1 sáček Šťáva k masu (zn.Knorr) | ||
3 dcl 3 dcl vody | Voda | 300 ml |
2 2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 polévkové lžíce nasekaného libečku | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř dle své chuti na dochucení | Pepř černý mletý |