Nutriční hodnoty (Pravá francouzská brioška)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 28 529 kJ / 6 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 78,60 g |
Tuky | 433,73 g |
– nasycené | 250,51 g |
– nenasycené | 158,43 g |
–– mononenasycené | 138,22 g |
–– polynenasycené | 20,21 g |
––– omega 3 | 2,04 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 3,19 g |
Sodík | 7,25 g |
Sůl | 17,68 g |
Sacharidy | 565,17 g |
– cukry | 103,42 g |
––– laktóza | 3,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
160 g 160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 160 g |
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
16 g 16 g soli | Sůl mořská | 16 g |
70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
17 g 17 g suchého droždí | Droždí sušené | 17 g |
440 g 440 g másla (pokojové teploty) | Máslo kravské | 440 g |
70 ml 70 ml teplé vody | Voda | 70 ml |