Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pravá francouzská brioška)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie28 529 kJ /
6 819 kcal
Bílkoviny151,12 g
– z toho živočišné bílkoviny72,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny78,60 g
Tuky433,73 g
– nasycené250,51 g
– nenasycené158,43 g
–– mononenasycené138,22 g
–– polynenasycené20,21 g
––– omega 32,04 g
Vláknina24,90 g
Cholesterol 3,19 g
Sodík 7,25 g
Sůl17,68 g
Sacharidy565,17 g
– cukry103,42 g
––– laktóza3,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
160 g 160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
16 g 16 g soli Sůl mořská 16 g
70 g 70 g cukru krupice Cukr bílý 70 g
17 g 17 g suchého droždí Droždí sušené 17 g
440 g 440 g másla (pokojové teploty) Máslo kravské 440 g
70 ml 70 ml teplé vody Voda 70 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.