Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbovo-vločková polévka s pórem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 169 kJ /
279 kcal
Bílkoviny10,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,41 g
Tuky0,83 g
– nasycené0,36 g
– nenasycené0,41 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,37 g
––– omega 30,00 g
Vláknina25,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,37 g
Sůl8,35 g
Sacharidy53,55 g
– cukry9,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
2 hrsti 2 hrsti ovesných vloček Vločky ovesné
2 hrsti 2 hrsti čerstvých hub Hřib čerstvý
2 2 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
1 1 zeleninový vývar Vývar zeleninový
1 lžíce 1 lžíce Vegety Kořenící směs sypká 15 g
pár lžic pár lžic oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.