Nutriční hodnoty (Zeleninový salát k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 618 kJ / 387 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
| Tuky | 33,42 g |
| – nasycené | 2,31 g |
| – nenasycené | 29,60 g |
| –– mononenasycené | 20,85 g |
| –– polynenasycené | 8,75 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 3,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,90 g |
| – cukry | 15,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 hrsti 2 hrsti kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
| 1 KL 1 KL práškového cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 5-6 listů 5-6 listů bazalky | Bazalka čerstvá | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |