Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelí s rajčatovým protlakem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 595 kJ /
381 kcal
Bílkoviny9,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,15 g
Tuky23,20 g
– nasycené1,84 g
– nenasycené20,30 g
–– mononenasycené13,98 g
–– polynenasycené6,32 g
––– omega 31,81 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,30 g
– cukry10,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 malý rajský protlak Protlak rajčatový
špetka špetka cukru Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.