Nutriční hodnoty (Zelí s rajčatovým protlakem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 595 kJ / 381 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,15 g |
| Tuky | 23,20 g |
| – nasycené | 1,84 g |
| – nenasycené | 20,30 g |
| –– mononenasycené | 13,98 g |
| –– polynenasycené | 6,32 g |
| ––– omega 3 | 1,81 g |
| Vláknina | 13,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,30 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |