Nutriční hodnoty (Zelí s rajčatovým protlakem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 595 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,15 g |
Tuky | 23,20 g |
– nasycené | 1,84 g |
– nenasycené | 20,30 g |
–– mononenasycené | 13,98 g |
–– polynenasycené | 6,32 g |
––– omega 3 | 1,81 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |