Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ostružinový tvarohový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie80 kJ /
19 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy4,80 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g mletého máku Mák modrý mletý 150 g
70 g 70 g nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 70 g
100 g 100 g Hery Margarín 100 g
90 g 90 g cukru krupice Cukr bílý 90 g
30 g 30 g moučkového cukru Cukr bílý 30 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
500 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1,5 1,5 želatinového ztužovače Ztužovač želatinový
150 ml 150 ml vlažné vody Voda 150 ml
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
300 g 300 g čerstvých ostružin (nebo mražených) Ostružiny čerstvé 300 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1/2 1/2 želatinového ztužovače Ztužovač želatinový
50 ml 50 ml vlažné vody Voda 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.