Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 699 kJ /
1 840 kcal
Bílkoviny107,56 g
– z toho živočišné bílkoviny95,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,96 g
Tuky129,95 g
– nasycené29,90 g
– nenasycené95,63 g
–– mononenasycené74,01 g
–– polynenasycené21,62 g
––– omega 34,66 g
Vláknina27,16 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 450 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy51,28 g
– cukry23,90 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích stehenních řízků Kuřecí stehenní řízky 400 g
150 g 150 g čerstvých hub Hřib čerstvý 150 g
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
40 ml 40 ml olivového oleje Olej olivový 40 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.