Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 699 kJ / 1 840 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,96 g |
| Tuky | 129,95 g |
| – nasycené | 29,90 g |
| – nenasycené | 95,63 g |
| –– mononenasycené | 74,01 g |
| –– polynenasycené | 21,62 g |
| ––– omega 3 | 4,66 g |
| Vláknina | 27,16 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 51,28 g |
| – cukry | 23,90 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 400 g |
| 150 g 150 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 150 g |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 40 ml 40 ml olivového oleje | Olej olivový | 40 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská |