Nutriční hodnoty (Hroznový salát s olivama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 55 kJ / 13 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,23 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,23 g | 
| Tuky | 0,06 g | 
| – nasycené | 0,00 g | 
| – nenasycené | 0,06 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,06 g | 
| ––– omega 3 | 0,01 g | 
| Vláknina | 1,03 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 2,40 g | 
| – cukry | 2,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1/2 1/2 hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| 1/2 1/2 žlutého melounu | Meloun cukrový čerstvý | |
| trs bílých hroznů | Hroznové víno čerstvé | |
| 1/2 plechovky 1/2 plechovky černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| nastrouhaný sýr (ideální je parmazán) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g | 
| trochu trochu medu | Med nepasterovaný |