Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový guláš s fazolí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 066 kJ /
1 689 kcal
Bílkoviny102,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny102,28 g
Tuky5,53 g
– nasycené1,91 g
– nenasycené3,18 g
–– mononenasycené0,96 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,00 g
Vláknina95,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 154 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy260,83 g
– cukry39,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g žluté dýně Dýně čerstvá 500 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
400 g 400 g uvařené fazolí (může být i z konzervy) Fazole bílé 400 g
bazalka Bazalka čerstvá
celerová nať Petržel nať čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletá červená paprika Paprika červená sušená
1 lžička 1 lžička maizeny Škrob kukuřičný 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.