Nutriční hodnoty (Dýňový guláš s fazolí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 066 kJ / 1 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 102,28 g |
Tuky | 5,53 g |
– nasycené | 1,91 g |
– nenasycené | 3,18 g |
–– mononenasycené | 0,96 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 95,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 260,83 g |
– cukry | 39,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g žluté dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
400 g 400 g uvařené fazolí (může být i z konzervy) | Fazole bílé | 400 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
1 lžička 1 lžička maizeny | Škrob kukuřičný | 5 g |