Nutriční hodnoty (Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 917 kJ / 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,85 g |
Tuky | 45,52 g |
– nasycené | 10,17 g |
– nenasycené | 27,73 g |
–– mononenasycené | 12,52 g |
–– polynenasycené | 15,21 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 19,13 g |
– cukry | 14,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kusy 2 kusy mořského pstruha (Holandský, nebo náš) | Pstruh | 500 g |
několik několik bobkových listů (podle porcí) | Bobkový list sušený | |
citronová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
100-150 ml 100-150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |