Nutriční hodnoty (Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 917 kJ / 936 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,85 g |
| Tuky | 45,52 g |
| – nasycené | 10,17 g |
| – nenasycené | 27,73 g |
| –– mononenasycené | 12,52 g |
| –– polynenasycené | 15,21 g |
| ––– omega 3 | 1,04 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 19,13 g |
| – cukry | 14,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kusy 2 kusy mořského pstruha (Holandský, nebo náš) | Pstruh | 500 g |
| několik několik bobkových listů (podle porcí) | Bobkový list sušený | |
| citronová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 100-150 ml 100-150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |