Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 917 kJ /
936 kcal
Bílkoviny90,85 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,85 g
Tuky45,52 g
– nasycené10,17 g
– nenasycené27,73 g
–– mononenasycené12,52 g
–– polynenasycené15,21 g
––– omega 31,04 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 269 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy19,13 g
– cukry14,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kusy 2 kusy mořského pstruha (Holandský, nebo náš) Pstruh 500 g
několik několik bobkových listů (podle porcí) Bobkový list sušený
citronová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
100-150 ml 100-150 ml bílého vína Víno bílé suché 125 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.