Nutriční hodnoty (Přesbidlo II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 559 kJ / 3 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,88 g |
Tuky | 134,85 g |
– nasycené | 63,06 g |
– nenasycené | 68,97 g |
–– mononenasycené | 55,40 g |
–– polynenasycené | 13,57 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 62,74 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 424,95 g |
– cukry | 29,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
300 g 300 g krup | Kroupy ječné | 300 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
3 lžičky 3 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 21 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové |