Nutriční hodnoty (Přesbidlo II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 559 kJ / 3 241 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,88 g |
| Tuky | 134,85 g |
| – nasycené | 63,06 g |
| – nenasycené | 68,97 g |
| –– mononenasycené | 55,40 g |
| –– polynenasycené | 13,57 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 62,74 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,50 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 424,95 g |
| – cukry | 29,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
| 300 g 300 g krup | Kroupy ječné | 300 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 3 lžičky 3 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 21 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové |