Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přesbidlo II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 559 kJ /
3 241 kcal
Bílkoviny55,13 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,88 g
Tuky134,85 g
– nasycené63,06 g
– nenasycené68,97 g
–– mononenasycené55,40 g
–– polynenasycené13,57 g
––– omega 30,55 g
Vláknina62,74 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,00 g
Sacharidy424,95 g
– cukry29,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 1000 g
300 g 300 g krup Kroupy ječné 300 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
3 lžičky 3 lžičky majoránky Majoránka sušená 21 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
sádlo nebo olej Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.