Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s rýží a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie1 198 kJ /
286 kcal
Bílkoviny13,40 g
– z toho živočišné bílkoviny13,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky22,87 g
– nasycené14,63 g
– nenasycené8,13 g
–– mononenasycené3,93 g
–– polynenasycené4,20 g
––– omega 30,70 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,75 g
– cukry0,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 l 2 l masového vývaru Vývar masový 2000 ml
1 1 plechovka hrášku (400 g) Hrášek zelený sterilovaný
2 hrsti 2 hrsti uvařené rýže Rýže bílá
1 hrst 1 hrst kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) Mrkev čerstvá
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
pažitka (nebo petrželová nať) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.