Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová buchta podle naší babči)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie18 381 kJ /
4 393 kcal
Bílkoviny223,14 g
– z toho živočišné bílkoviny180,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,48 g
Tuky248,92 g
– nasycené84,83 g
– nenasycené130,52 g
–– mononenasycené104,85 g
–– polynenasycené25,67 g
––– omega 31,90 g
Vláknina60,28 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 11,03 g
Sůl26,02 g
Sacharidy289,60 g
– cukry44,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
700 g 700 g uzené krkovice Vepřová krkovice uzená 700 g
200 g 200 g škvarků (mletých nebo sekaných) Škvarky 200 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
hladká mouka (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká
mléko (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
sádlo na vymazání pekáčku Sádlo vepřové
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo Sádlo vepřové
hladká mouka (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.