Nutriční hodnoty (Kuřecí fazolkové otýpky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 571 kJ / 1 571 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 328,48 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g | 
| Tuky | 14,19 g | 
| – nasycené | 4,00 g | 
| – nenasycené | 8,10 g | 
| –– mononenasycené | 5,34 g | 
| –– polynenasycené | 2,76 g | 
| ––– omega 3 | 2,66 g | 
| Vláknina | 4,64 g | 
| Cholesterol | 770 mg | 
| Sodík | 947 mg | 
| Sůl | 2,16 g | 
| Sacharidy | 15,70 g | 
| – cukry | 3,46 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g | 
| 4 lžičky 4 lžičky krenexu | Křen sterilovaný | 20 g | 
| cca 40 ks 40 ks dlouhých zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| horký vývar | Vývar hovězí | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |