Nutriční hodnoty (Vepřová plec na víně, zelenině a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 309 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,06 g |
Tuky | 57,08 g |
– nasycené | 13,33 g |
– nenasycené | 36,19 g |
–– mononenasycené | 27,94 g |
–– polynenasycené | 8,25 g |
––– omega 3 | 1,95 g |
Vláknina | 19,38 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 857 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 29,23 g |
– cukry | 17,56 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g fazolek zelených | Fazolky čerstvé | 200 g |
3 3 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce kaparů v slaném nálevu | Kapary | 15 g |
150 ml 150 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
1 lžička 1 lžička adžiky | Adžika | 5 g |
l lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |