Nutriční hodnoty (Kadlíkovo kuře na cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 784 kJ / 1 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,00 g |
| Tuky | 11,50 g |
| – nasycené | 5,30 g |
| – nenasycené | 4,10 g |
| –– mononenasycené | 1,10 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 163,00 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 5,49 g |
| Sůl | 13,00 g |
| Sacharidy | 248,00 g |
| – cukry | 170,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 2500 g |
| 4 4 velké zadní kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 1/2 kg 1/2 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
| 15 dkg 15 dkg Herkulesu | Suchý salám | 150 g |
| brambory | Brambor zimní | |
| kuřecí sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| tymián | Tymián sušený |