Nutriční hodnoty (Tataráček z lososa a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 698 kJ / 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 34,85 g |
– nasycené | 4,67 g |
– nenasycené | 30,04 g |
–– mononenasycené | 25,31 g |
–– polynenasycené | 4,73 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 17,47 g |
– cukry | 12,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g čerstvého lososa (filet bez kůže) | Losos filet s kůží | 200 g |
100 g 100 g uzeného lososa (plátky) | Losos filet bez kůže uzený | 100 g |
250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
čerstvě vymačkaná šťáva ze 2 citronů | Citrón čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 snítka 1 snítka kopru | Kopr nať čerstvý | |
1 1 jarní cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
čerstvě nahrubo mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |