Nutriční hodnoty (Tataráček z lososa a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 698 kJ / 406 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 34,85 g |
| – nasycené | 4,67 g |
| – nenasycené | 30,04 g |
| –– mononenasycené | 25,31 g |
| –– polynenasycené | 4,73 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 378 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 17,47 g |
| – cukry | 12,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g čerstvého lososa (filet bez kůže) | Losos filet s kůží | 200 g |
| 100 g 100 g uzeného lososa (plátky) | Losos filet bez kůže uzený | 100 g |
| 250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
| čerstvě vymačkaná šťáva ze 2 citronů | Citrón čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1 snítka 1 snítka kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 1 1 jarní cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| čerstvě nahrubo mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |