Nutriční hodnoty (Slepice na kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,38 g |
Tuky | 4,20 g |
– nasycené | 0,84 g |
– nenasycené | 3,26 g |
–– mononenasycené | 2,10 g |
–– polynenasycené | 1,17 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,35 g |
– cukry | 10,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepice | Slepice | |
2 lžíce 2 lžíce kari | Kari | 30 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
olej | Olej řepkový | |
150-200 g 150-200 g zeleného hrášku (mrazený alebo konzerva) | Hrášek zelený | 175 g |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská |