Nutriční hodnoty (Slepice na kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,38 g |
| Tuky | 4,20 g |
| – nasycené | 0,84 g |
| – nenasycené | 3,26 g |
| –– mononenasycené | 2,10 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 22,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 61,35 g |
| – cukry | 10,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 slepice | Slepice | |
| 2 lžíce 2 lžíce kari | Kari | 30 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 150-200 g 150-200 g zeleného hrášku (mrazený alebo konzerva) | Hrášek zelený | 175 g |
| mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská |