Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice na kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 648 kJ /
394 kcal
Bílkoviny16,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,38 g
Tuky4,20 g
– nasycené0,84 g
– nenasycené3,26 g
–– mononenasycené2,10 g
–– polynenasycené1,17 g
––– omega 30,03 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy61,35 g
– cukry10,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
2 lžíce 2 lžíce kari Kari 30 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
olej Olej řepkový
150-200 g 150-200 g zeleného hrášku (mrazený alebo konzerva) Hrášek zelený 175 g
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.