Kinder řezy
Pokud máte děti, určitě znáte mlečné Kinder řezy. Děti je milují, dříve jich byla díky reklamám doslova plná televize a každý je chtěl ochutnat. Příprava je opravdu jednoduchá a obrovskou výhodou oproti kupovaným je jejich příznivá cena a také možnost ovlivnit kvalitu surovin.
Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 375 kJ / 3 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,76 g |
Tuky | 175,26 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 1,84 g |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 247,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme dva plechy, které vyložíme pečicím papírem. Troubu předehřejeme na 170 °C.
Krok 2: Žloutky oddělíme od bílků, smícháme je s cukrem a vyšleháme do pěny. Z bílků vyšleháme tuhý sníh.
Krok 3: Přidáme olej, kakao, vodu, mouku a prášek do pečiva. Nakonec opatrně a po částech vmícháme tuhý sníh z bílků.
Krok 4: Těsto rozdělíme na 2 poloviny, které rozetřeme stěrkou na jednotlivé plechy.
Krok 5: Vložíme do trouby a pečeme zhruba 7 minut.
Krok 6: Veškeré ingredience na tvarohovou náplň smícháme dohromady a vyšleháme.
Krok 7: Z upečeného piškotu opatrně sundáme papír a naplníme tvarohovou náplní.
Krok 8: Jeden z upečených piškotů potřeme tvarohovou náplní, přiklopíme druhým piškotem, zatížíme a dáme na 2 hodiny ztuhnout do lednice. Poté krájíme na obdélníčky.
Zveřejněno 18. 1. 2013 10:53
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kinder řezy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7kW
Nejnovější recepty
Kuřecí prsní maso zapečené s bramborami
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem
Přidáno před 19 hodinami
Podzimní salát z kapustiček s hruškou a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Přidáno před 21 hodinami
Podzimní řezy
Přidáno před 21 hodinami
Černá čočka beluga, slanina, volská oka a kysané zelí (pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
Kečupy Heinz dostanou nový design: Jeden trik zabrání restauratérům doplňovat původní obal levnějším výrobkem
Retro okénko: Pochoutky s vystřihovacími panenkami Dana, Jana a Lena stávaly 3,90 Kčs a dělaly se ve třech příchutích
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová polévka s pohankou
JardaH21 před 2 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
f-kikinka před 34 minutami
Moje vaječná pomazánka
Sima1996 před 1 hodinou
Omáčka z klouzků
kimlo před 3 hodinami
Bílá zelná polévka kudlanka
juannita před 3 hodinami
Houbové topinky
Slavista62 před 4 hodinami
Ovesné lívanečky
Kattyy před 5 hodinami
Gratinované mangoldové řapíky
Tonja před 13 hodinami
Pstruh pečený v troubě
PodavkaJ před 13 hodinami
Vepřová panenka se smetanovým přelivem
Lisa444 před 16 hodinami
Komentáře (31)