Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 076 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,95 g |
Tuky | 22,06 g |
Vláknina | 11,76 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 26,70 g |
Postup přípravy
Jako přílohu podáváme brambory.
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WBjQ
Moje poznámka
Vepřové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WBjQ
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 11 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 1 hodinou
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 3 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 3 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 8 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 10 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 12 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 13 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 13 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 13 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřový špíz,
veprove spizy,
recept veprove spizy,
spizy recept,
špízy z vepřového masa,
recept na vepřový špíz,
špízy vepřové,
vepřový špíz recept,
špizy -recepty,
recepty na spizy,
veprovyspiz,
vepřoví špízy,
veprovi špiz,
jak dlouho se pecou spizy,
vepřové špízy recept,
recept na vepřové špízy,
špíz z vepřového masa,
špízy,
spiz z veproveho,
jak dlouho pect spizy
Suroviny:
plec vepřová,
paprika čerstvá červená,
slanina,
rajče,
cibule,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)